НАГРАЖДАВАНЕ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ ПО СЛУЧАЙ 145-ТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ВОЕННОМОРСКИТЕ СИЛИ

Aug 09

На 9 август 2024 г., по случай Празника на Военноморските сили, със заповеди на областния управител на Област Варна, кмета на Община Варна и командира на Военноморските сили бяха наградени отличили се военнослужещи и цивилни служители.

На церемонията в Адмиралтейството командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов отправи поздравления и благодарност към всички военнослужещи и цивилни служители по случай 145-та годишнина от създаването на флота. От името на Командването и от свое име той изказа дълбока признателност за високата отговорност, с която те изпълняват своите функционални задължения.

Контраадмирал Михайлов отбеляза много доброто сътрудничество с общинската и областна администрации и изрази своята увереност, че това ще продължи  и в бъдеще.

В заключение благодари на целия личен състав на флота, като специално се обърна към тези, които и в момента осигуряват безопасността на корабоплаването в българските териториални води и пристанища.

 Областният управител на Област Варна госпожа Андрияна Андреева награди с почетен знак и грамоти военнослужещи и цивилни служители от състава на Военноморските сили, поздрави ги и им пожела успех във високоотговорната им дейност.

 Кметът на Община Варна господин Благомир Коцев награди с почетни плакети и парични награди военнослужещи и цивилни служители от състава на Военноморските сили и отправи приветствие, като благодари за доброто взаимодействие между двете най-важни институции в град Варна.

 Командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов награди с предметни награди, грамоти и обявяване на благодарност военнослужещи и цивилни служители, постигнали отлични резултати и показали висок професионализъм при изпълнение на служебните си задължения.